Ακολουθήστε την κατσίκα

Επιλέξτε πώς θέλετε να πληρώσετε για τα προϊόντα Gusti σας. Όταν αγοράζετε online στην Gusti Derma, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής σας στο Checkout.

Μεταφορά

Εάν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε μια μεταφορά, θα σας στείλουμε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μεταφέρετε στο λογαριασμό αυτό το απαιτούμενο ποσό εντός 14 ημερών, αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας ως αναφορά. Μόλις ληφθεί η πληρωμή σας, θα στείλουμε τα στοιχεία σας. Μπορεί να χρειαστούν έως και 3 εργάσιμες ημέρες για να λάβουμε την πληρωμή σας, ανάλογα με την τράπεζα. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, για ακύρωση παραγγελιών, για παράδειγμα, θα χρησιμοποιηθούν τα τραπεζικά στοιχεία από την αρχική πληρωμή.

PayPal

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε άνετα και γρήγορα με το PayPal. Στο τέλος της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε στο PayPal και εάν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, μπορείτε απλά να εισάγετε τα στοιχεία σας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε είτε να ανοίξετε το δικό σας λογαριασμό είτε να συνδεθείτε ως επισκέπτης και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Μόλις ληφθεί η πληρωμή από εμάς, η οποία είναι συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά, η παράδοσή σας θα ξεκινήσει το ταξίδι σας σε εσάς. Αν θέλετε να επιστρέψετε οποιαδήποτε προιοντα, τα στοιχεία του PayPal που χρησιμοποιούνται στην αρχική πληρωμή θα χρησιμοποιηθούν για επιστροφή χρημάτων.

Πιστωτική κάρτα

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε εύκολα και ασφαλές με πιστωτική κάρτα. Δεχόμαστε ευρωπαϊκές κάρτες με το σύμβολο Mastercard ή Visa. Η παραγγελία θα σταλεί αμέσως μετά την πληρωμή. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, για ακύρωση παραγγελιών, για παράδειγμα, θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας από την αρχική πληρωμή. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας θα κρυπτογραφηθούν χρησιμοποιώντας μια μέθοδο SSL. Αυτό το εξαιρετικά ασφαλές σύστημα καθιστά την πληρωμή με πιστωτική κάρτα εντελώς ασφαλής. 

Είδατε τελευταία