Πως μπορώ να φροντίσω την Gusti τσάντα μου;

Οδηγίες φροντίδας για δερμάτινες τσάντες Gusti studio

Gusti Leder studio care tips

Επιτέλους η Gusti τσαντα σας ειναι έδω! Αλλά πρωτού την πάρετε μαζι σας έξω, και την εκθέσετε στα στοιχεία. Εδώ είναι μερικά χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να μάθετε έτσι ώστε να διατηρήσετε την τσάντα σας σαν καινούργια!

Το πρώτο βήμα

Για να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα σας τσάντα, είναι σημαντικό να την προσέχετε. Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε ένα σπρέι εμποτισμού στην επιφάνεια του δέρματος αμέσως μόλις την βγάλετε απο την συσκευασία. Ένα τυπικό σπρέι προστασίας προστατεύει το δέρμα από την υγρασία και το φως του ήλιου.

Τι προϊόντα φροντίδας μπορώ να χρησιμοποιήσω?

Για τη βέλτιστη φροντίδα της τσάντας Gusti Leder studio , πρέπει απλώς να γνωρίζετε τον τύπο δέρματος απο το οποίο είναι κατασκευασμένο το προϊόν. Είτε πρόκειται για σουέτ, λείο ή τραχύ δέρμα, υπάρχει ένα προϊόν φροντίδας για να βοηθήσετε κάθε είδος δέρματος να παραμείνει απαλό και εύπλαστο για μέχρι 50 χρόνια. Αυτά τα προιόντα φροντιδας μπορείτε να τα βρείτε στα περισσότερα σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα μεταποιήσεις υποδημάτων.

Οδηγίες φροντίδας για δερμάτινες τσάντες Gusti nature

Care Tips for Gusti Leder nature

Επιτέλους η Gusti τσαντα σας ειναι έδω! Αλλά πρωτού την πάρετε μαζι σας έξω, και την εκθέσετε στα στοιχεία. Εδώ είναι μερικά χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να μάθετε έτσι ώστε να διατηρήσετε την τσάντα σας σαν καινούργια!

Το πρώτο βήμα

Για να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα σας τσάντα, είναι σημαντικό να την προσέχετε. Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε ένα σπρέι εμποτισμού στην επιφάνεια του δέρματος αμέσως μόλις αποσυσκευασθεί. Ένα Σπρέι εμποτισμού θα προστατεύσει το δέρμα από την υγρασία και το φως του ήλιου.

Γιατί η τσάντα μου έχει μια παράξενη μυρωδιά?

Είναι η μυρωδιά του δέρματος λίγο ισχυρή; Μην ανησυχείς! Αυτό μπορεί να συμβεί μερικές φορές επειδή το δέρμα είναι πράγματι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται οικολογικά. Η τακτική χρήση της τσάντας έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την έντονη οσμή που αφήνει πίσω της αυτή την όμορφη, χαρακτηριστική δερμάτινη μυρωδιά. Σας συνιστούμε επίσης να βάζετε ένα αρωματικο μαντηλακι μέσα στην τσάντα για γρήγορα αποτελέσματα.

Gusti Leder nature scratches example

Γιατί υπάρχουν γρατζουνιές στο δέρμα?

Χρησιμοποιούμε τα δέρματα από κατσίκες ελεύθερης βοσκής στα προϊόντα Gusti Leder nature. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα μπορεί να έχει μικρές γρατσουνιές από τα δέντρα ή τους θάμνους όπου τα κατσίκια περιφέρονται, για παράδειγμα. Αυτό απλά αποδεικνύει πόσο φυσικά τα προϊόντα μας είναι. Ωστόσο, αν οι γρατζουνιές είναι πολύ εμφανείς, απλά εφαρμόστε ένα βάλσαμο δερμάτος από μελισσοκέρι σε ένα πανί ή σφουγγάρι και τρίψτε απαλά μέσα στο δέρμα. Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε αυτό το βάλσαμο ομαλά και ομοιόμορφα, προκειμένου να αποφύγετε τη δημιουργία σκουριών στο δέρμα. Σημείωση: Το βάλσαμο μελισσοκηρού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα σπρέι εμποτισμού, αλλά αυτό θα σκουραίνει όλη την τσάντα.

Gusti Leder nature loose threads example

Τι είναι αυτά τα λευκά σημάδια?

αυτά τα λευκά σημεία είναι σημάδια λίπους και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν. λιπαρή φύση του δέρματος προκαλεί αυτά τα άσχημα λευκά σημάδια και, πάλι, ένα πανί ή ένα σφουγγάρι είναι το μόνο που θα χρειαστείτε. Τρίψτε απαλά τα σημάδια και θα εξαφανιστούν με μαγικό τρόπο.

Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά φανερά νήματα?

Οι nature τσάντες μας είναι χειροποιητες. Μπορεί επομένως, περιστασιακά να συμβεί ότι τα νήματα δεν κόπηκαν κατα την ραφή. Ο απλούστερος τρόπος για να το διορθώσετε είναι να πάρετε ένα μικρό ψαλίδι και να κόψετε προσεκτικά νήματα.

Είδατε τελευταία